Ben je op zoek naar een origineel eigen bier voor een speciale gelegenheid, lustrum, feest, evenement, jubileum, jullie sportclub, studentenvereniging, band of bedrijf? We brouwen graag jullie eigen speciaalbier of verzorgen jullie relatiegeschenken.

Eigen etiket
Daarbij kan jullie bier een uniek op maat gemaakt etiket krijgen. Leuk als herinnering aan jullie feest, lustrum, evenement, bedrijf of vereniging!

Mogelijkheid voor bierproeverij
Om een goede bierkeuze te maken is het mogelijk om vooraf een bierproeverij te organiseren waarbij jullie diverse Lindenbergh bieren kunnen proeven. Denk hierbij aan een Dubbel, Tripel, Witbier, Blondbier, IPA, Irish Red Ale of een Bokbier.

Op basis van de proeverij maken jullie een keuze voor 1 of 2 bieren die we vervolgens exclusief gaan brouwen. Het is ook mogelijk om het bier te leveren in een mooie geschenkverpakking met jullie logo.

Heb je interesse in jullie eigen bier op maat? Mail naar info@lindenberghbier.nl of bel 06-45838160 voor meer informatie en een afspraak. We brouwen graag een mooi bier voor jullie!

Overzicht brouwopdrachten

100 flesjes Witbier en 100 flesjes Red Ale voor OGD ICT-diensten Eindhoven

Een brouwopdracht om de oplevering van het nieuwe pand voor OGD ICT-diensten in Eindhoven te vieren (november 2023). We hebben de bieren gebrouwen en de flesjes voorzien van etiketten met het PROMPT logo. 

150 Lustrumbieren Witje voor studievereniging Indicium (Utrecht)

Een brouwopdracht voor de studievereniging voor HBO-ICT van Hogeschool Utrecht. Zij vieren in mei 2022 hun 1e lustrum. We hebben 150 flesjes Witje gebrouwen. De flessen hebben een etiket met het logo van het lustrum Old School. 

300 Lustrumbieren Black IPA voor studievereniging BOW (Nijmegen)
Een brouwopdracht voor studievereniging BOW van de Radboud Universiteit in Nijmegen. Zij vierden in april 2022 hun 30-jarig lustrum. We hebben 300 flesjes Black IPA gebrouwen. De flessen hebben een eigen etiket met de naam OndersteBOWven, ontworpen door brouwer Dave in samenwerking met de studenten van BOW uit Nijmegen. 

Borrelpakketten voor DTG Engineering
Voor het nieuwe bedrijf DTG Engineering 35 lekkere borrelpakketten samengesteld met luxe lekkernijen en producten en verschillende Lindenbergh speciaalbieren.

Lindenbergh Dubbel in borrelpakket Mooikadootje
Een leuke samenwerking met het Eindhovense bedrijf Mooikadootje: onze Lindenbergh Dubbel zit in het borrelpakket van Mooikadootje, samen met het recept van de Lindenbergh stoofschotel en verschillende lokale lekkernijen.

300 flesjes Blond bier voor het LCB2021 congres
Een brouwopdracht voor  het bestuur van het LCB2021, het Landelijk Congres der Bestuurskunde uit Nijmegen. 300 flessen blondbier gebrouwen voor in de goodiebag van het congres. Het bier heeft een eigen etiket gekregen: LCBier Limited Edition. Het LCB2021 congres vond online plaats op 10 en 11 mei 2021 en alle 300 deelnemers hebben een goodiebag gekregen met daarin diverse producten, waaronder ook een flesje LCBier. 

40 luxe bierpakketten
Een brouwopdracht voor 40 luxe bierpakketten. Voor het personeel van CV & Warmtepomp en Zweedse Warmtepompen BV hebben we een bierpakket geleverd in de vorm van een mand met 4 Lindenbergh bieren. Het pakket bevat een Amber Ale, Witbier, Weizenbock en een Blondbier. Het pakket werd uitgedeeld om de start van de nieuwbouw van het nieuwe pand te vieren. 

600 Bierpakketten voor Mijnwarmtepompadviseur
Een brouwopdracht voor 600 bierpakketten voor de relaties van www.mijnwarmtepompadviseur.nl. In de bierpakketten zitten 2 flesjes: een donkerblond en een witbier. De bierpakketten werden uitgedeeld bij de lancering van een nieuw product en daarnaast als kerstpakket.