Het begon allemaal in juni 2017 in het prehistorisch dorp in Eindhoven. Daar stonden de brouwers van het Peels Bierbrouwersgilde (PBG) met grote brouwketels bier te brouwen. Dave Lindenbergh raakte in gesprek met de brouwers en dacht: ‘dat wil ik ook!’

Al snel was Dave zo enthousiast dat hij lid werd van het PBG en zijn eerste bier begon te brouwen, een Sterke Blonde uit het PBG Bierbrouwpakket.

Dat smaakte naar meer en vele bieren werden er gebrouwen vanuit de brouwerij / mancave, met prachtige namen zoals de La Déèsse Tripel, La Déèsse Urtyp, La Déèsse Irish Red Ale en de La Déèsse Tripel K vanwege zijn voorliefde voor de Citroen DS.

Dit was het begin van Huisbrouwerij Lindenbergh!

Huisbrouwerij Lindenbergh

De opening van de huisbrouwerij was op 11 maart 2018 met een heuse proeverij, een biermenu met maar liefst 4 bieren!

Sindsdien is Dave regelmatig nieuwe biertjes aan het brouwen. 

Zomer 2020 werd de huisbrouwerij officieel met een inschrijving bij de KvK en een vergunning. Vanaf die tijd zijn de heerlijke bieren van huisbrouwerij Lindenbergh ook te koop in de vorm van een bierpakket. Nieuwsgierig naar de Lindenbergh bieren? Kijk bij Onze bieren welke bieren je kunt bestellen bij ons.

Huisbar

Sinds augustus 2018 is er door Dave ook een gezellige huisbar gebouwd in de huisbrouwerij. Hier worden regelmatig bierproeverijen georganiseerd en proeven we onze nieuwe brouwsels.

Wil je de bieren van huisbrouwerij Lindenbergh leren kennen en heb je interesse in een bierpakket of bier in opdracht voor jullie bedrijf, jubileum, opening, evenement of andere speciale gelegenheid? We brouwen graag een speciaal biertje voor je!

Mail naar info@lindenberghbier.nl of bel 06 – 45838160 voor meer informatie en we maken een afspraak in de huisbrouwerij. Proost!