Huisbrouwerij Lindenbergh

Zin om ons lekkere bier te proeven? Dan kun je een bierpakket bestellen en komen afhalen bij de brouwerij in Eindhoven. Er zijn meerdere bierpakketten waaruit je kunt kiezen

Mix bierpakket 
Een feestelijk bierpakket, verpakt in een mand met een mix van 4 Lindenbergh speciaalbieren met daarbij de echte originele Lindenbergh bierviltjes. 

De prijs is € 15,00. Bestellen is eenvoudig, mail naar info@lindenberghbier.nl. Je kunt het bierpakket op afspraak ophalen in de brouwerij.

6-pack
Een andere bestseller is ons 6-pack bierpakket. De 6-pack bestaat uit 6 heerlijke Lindenberghbieren.

De prijs is € 15,00. Bestellen is eenvoudig, mail naar info@lindenberghbier.nl. Je kunt je bierpakket op afspraak ophalen in de brouwerij.

Losse bieren
Het is ook mogelijk om losse bieren te bestellen. We hebben setjes van 2, 4, 6, 12 of 24 bieren. Je kunt de bieren krijgen in kartonnen geschenkverpakking of in dozen.

Bestellen is eenvoudig,  mail naar info@lindenberghbier.nl.

 

Geschenkenmandjes
Je kunt ook kiezen voor een geschenkenpakket met 4 Lindenbergh bieren en lekkernijen, mooi verpakt in een mandje. Het mandje is aangevuld met bijpassende lekkernijen zoals gedroogde worst, kaasvlinders en borrelnootjes.

Prijzen:
A. Karton met 2 flesjes: € 6,50
B. Karton met 4 flesjes: € 10,00
C. 6-pack met 6 flesjes: € 15,00
D. Bierpakket in mand met 4 flesjes: € 15,00
E. Bierpakket in mand met 4 flesjes en lekkernijen: € 24,50
F. Doos met 12 flesjes: € 27,50
G. Doos met 24 flesjes: € 52,50

Bestellen
Bestellen kan eenvoudig via een e-mail met vermelding van de verpakking (A-G) + de aantallen en je naam aan info@lindenberghbier.nl.

Je bierpakket kun je ophalen bij onze huisbrouwerij in Eindhoven.

Proost!